На Львівському комбінаті хлібопродуктів влаштували День відкритих дверей

Четвер, 15 червня 2017, 09:57
Захід відбувся за участю керівництва ПАТ «ДПЗКУ», департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та регіональних виробників зерна. 
На Львівському комбінаті хлібопродуктів влаштували День відкритих дверей

14 червня, у межах підготовки до жнивної кампанії, на базі Філії “Львівський комбінат хлібопродуктів”, що належить ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України», провели традиційний День відкритих дверей.

Під час зустрічі  керівник підприємства Іван Зрайло презентував стратегію роботи Філії, розповів про оновлення матеріально-технічної бази, а також ознайомив присутніх з виробничим процесом та роботою лабораторії.

«Виробництво зернових культур на Львівщині становить 1,4 млн тонн, а питання їх ефективного зберігання, переробки і транспортування актуально для товаровиробників», – зазначила заступник директора департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Людмила Гончаренко.

Зазначимо, що серед основних покупців львівського виробника –підприємства ПАТ “Концерн Хлібпром” та інші відомі національні виробники хлібобулочних і кондитерських виробів.

Раніше кондитерська фабрика “Світоч” отримала техніку для виробництва вафель відомого європейського виробника.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments