На Львівщині визначились із найкращою спортсменкою квітня

Середа, 14 червня 2017, 14:54
Відзнаку отримає Анастасія Возняк, яка здобула медалі на етапах Кубка світу з художньої гімнастики.
На Львівщині визначились із найкращою спортсменкою квітня

15 червня відділення НОК України у Львівській області спільно з членами колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації урочисто відзначить найкращу спортсменку Львівщини за підсумками місяця. 

У квітні нею стала гімнастка Анастасія Возняк, якій вдалося отримати медалі на етапах Кубка світу.

Разом із нагородженням найкращої спортсменки, майстра спорту України міжнародного класу з художньої гімнастики Анастасії Возняк, нагороду отримає її тренер - заслужений тренер України Олена Єресько.

Довідково:
Возняк Анастасія Романівна – львів’янка, брала участь у чемпіонатах світу, починаючи з Чемпіонату світу з художньої гімнастики 2014 року. 

На Перших Європейських іграх 2015 року в Баку вона виборола срібну медаль у групових вправах зі стрічками та бронзову медаль у групових вправах з булавами та обручами. 

Учасниця літніх Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро — 7 місце у груповому багатоборстві. 

21-22 квітня 2017 року у місті Ташкент (Узбекистан) відбувся черговий етап Кубка світу з художньої гімнастики, за підсумками якого національна збірна команда України, до складу якої входить львів’янка Анастасія Возняк, здобула дві нагороди у фіналах в групових вправах: «срібло» у вправі з двома скакалками і трьома м’ячами та «бронзу» у вправі з п’ятьма обручами.

Нагадаємо, кращою спортсменкою травня обрали каратистку Катерину Криву.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments