На Львівщині визначили проблеми функціонування центрів із надання правової допомоги

Вівторок, 13 червня 2017, 14:17
Ці питання обговорили у Львівській ОДА із заступником міністра юстиції.
На Львівщині визначили проблеми функціонування центрів із надання правової допомоги

13 червня відбувся візит на Львівщину заступника міністра юстиції Гії Гецадзе, який зустрівся із заступником голови-керівником апарату Львівської облдержадміністрації Маріанною Вільшинською.

Гія Гецадзе позитивно оцінив затвердження Програми правової освіти населення Львівської області на 2017-2018 роки із залученням Головного територіального управління юстиції у Львівській області, Регіонального та місцевих центрів із надання БВПД.

«Для нас дуже важливим є прийняття таких програм, адже це значно спростить доступ громадян до якісної правової допомоги», - наголосив Гія Гецадзе.

У межах зустрічі також обговорили проблемні питання функціонування Регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області. Це зокрема, недостатня кількість та мала площа приміщень, а також низька заробітна плата працівників.

Маріанна Вільшинська наголосила на всебічній підтримці функціонування центрів з боку облдержадміністрації, зокрема у питанні виділення приміщень, що забезпечують зручний доступ до бюро правової допомоги усіх категорій громадян, зокрема людей із обмеженими фізичними можливостями.

Нагадаємо, у Дрогобицькому ЦНАПі видаватимуть біометричні паспорти та ID-картки.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments