Націоналісти вимагають припинити політичну вакханалію зі сміттям у Львові

Четвер, 8 червня 2017, 12:11
“Свобода”, “Правий сектор” та “Національний корпус” написали спільну заяву.
Націоналісти вимагають припинити політичну вакханалію зі сміттям у Львові

У Львівській міськраді депутат Андрій Рікота зачитав документ, який нагадує про рік безгосподарності та сміттєву кризу у Львові. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на “Вголос”.

“Упродовж цього року міська влада виявилась нездатною просунутись ані на крок до вирішення питання, як банально очистити Львів від відходів. Натомість, очільники вищих органів державної влади розпочали на цій темі власні політичні ігри та інтриги, які лише погіршили і так безнадійну ситуацію в місті”, – йдеться у заяві націоналістів.

У документі акцентується на тому, що замість якнайшвидшого вирішення питання зі сміттям, львівські відповідальні особи зосередились на політичних конфліктах.

“Заручниками безгосподарності міської влади та політичних ігрищ влади центральної стали усі львів’яни. Сьогодні місто завалене сміттям, а його мешканці живуть у нелюдських умовах. Страждають люди по всій України від несанкціонованих скидів сміття. Тотальна антисанітарія, загрози епідемій, місто на межі екологічної катастрофи – це те, що на сьогодні отримали львів’яни від року діяльності місцевих та державних очільників”, – зазначили націоналісти.

Також львівські націоналісти закликали Львівського міського голову, Президента України, Кабінет Міністрів України та інші вищі органи державної влади припинити постійні політичні спекуляції та перекидування одне на одного відповідальності щодо питання поводження зі сміттям у Львові.

Окрім цього, вимагається провести комплекс заходів із негайного подолання загроз надзвичайної екологічної ситуації у Львові.

Нагадаємо, тривала сміттєва криза змушує львів’ян вчиняти радикальні дії, зокрема, системне перекриття доріг. Так, нещодавно, масові пікети трапились у Франківському районі Львова.

Разом із тим, сміттєві купи у Львові все частіше загоряються: днями на вулиці Пластовій неподалік Кривчиць горіло мале сміттєзвалище.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments