Львів`яни розпочали прощання з Блаженнішим Любомиром Гузаром (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 1 червня 2017, 20:08
Тіло Поводиря українського духу прибуло до Львова.
Львів`яни розпочали прощання з Блаженнішим Любомиром Гузаром (ФОТО)

Сьогодні, 1 червня, львів`яни розпочали триденне прощання із беззаперечним духовним та моральним авторитетом Блаженнішим Любомиром (Гузаром), який відійшов у вічність напередодні в Києві на 85-му році життя після тривалої та важкої хвороби. 

Аби усі охочі мали можливість попрощатись із Владикою до Святоюрської гори з трьох околиць Львова безкоштовно курсуватимуть спеціальні автобуси, а роботу громадського транспорту продовжено до 01:00 ночі. 

На прилеглій до церкви Юра території вже розставлено турнікети та монтується великий екран. Також для зручності та уникнення тисняви до організації прощання залучено волонтерів, які скеровують вірян, які підходять сюди безперервним потоком.  

Від сьогоднішнього вечора до завтрашнього ранку у храмі читатимуть Євангеліє, а з 10:00 ранку розпочнеться архієрейська Божественна Літургія, яку очолить митрополит Ігор Возняк.

У неділю траурний кортеж з тілом Блаженнішого пішою ходою пронесуть від Святоюрського собору до храму Архистратига Михаїла, а вже звідти процесія рушить до Києва, де у понеділок відбудеться чин похорону. 

comments powered by HyperComments