Наймолодших львів’ян запрошують у Горіховий гай

Четвер, 1 червня 2017, 12:56
До Дня захисту дітей організовують розваги у парку.
Наймолодших львів’ян запрошують у Горіховий гай

1 червня, о 14:00, у Горіховому гаю (біля Львівського кіноцентру), ЛМБФ «Сестри Даліли» та ГО САМІ запланували для маленьких львів’ян та гостей міста ряд атракцій.

Окрім звичних розваг, квестів, майстер-класів, буде ще й смачне частування та сортування корків за кольорами. 

За словами організаторів, сортування пластикових корків – важлива місія, виконана руками діток, оскільки за відібрані по кольорах корки можна виручити більшу суму коштів для придбання ліків та медичного обладнання дітям із легеневою гіпертензією.

“Це так захопливо, коли діти для дітей роблять добро. А дорослі заохочують їх до цього. Дякую усім, хто долучається до Кампанії «Корок життя» та допомагає хворим на легеневу гіпертензію”, - зазначила Президент Львівського міського благодійного фонду «Сестри Даліли», Оксана Куліш.

Зазначимо, кампанія «Корок життя» є безстроковою та полягає у масовому зборі мешканцями Львова та Львівської області пластикових корків від пляшок, йогуртів, ручок, кремів, ліків та їх передачі на підприємство із переробки вторинної сировини. 

Кошти, виручені за здачу корків, перераховуються відповідним підприємством на рахунок БФ «Сестри Даліли» для купівлі життєво необхідних ліків хворим на легеневу гіпертензію.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments