5 маршрутів Львова поповнилися новими автобусами

Четвер, 1 червня 2017, 11:49
Львовом курсуватимуть 55 низькопідлогових "Електронів".
5 маршрутів Львова поповнилися новими автобусами

Днями львівське АТП-1 отримало останні 7 “Електронів” відповідно до угоди з ПАТ «Концерн-Електрон». Усього на баланс міста надійшло 55 низькопідлогових автобусів, з яких 25 уже обкатують львів’яни.

“Ми домовилися з нашим львівським підприємством «Електронтранс», що до кінця травня усі 55 автобусів, які ми замовили, будуть передані місту. Сьогодні ми бачимо наявність усіх автобусів. Контракт виконаний, будемо оплачувати кошти. Моя позиція чітка: ми повинні підтримувати нашого товаровиробника, згідно з законодавством, безперечно”, - прокоментував ситуацію мер Львова Андрій Садовий.

За попередніми планами, частина автобусів курсуватиме на маршрутах до Рясного, решту пропорційно розподілять по інших напрямках. Зокрема, доукомплектують маршрути №3а, 16, 46; згодом - №6а, і №2.

“У нас, на території АТП-1, є 30 нових автобусів. З 23 зареєстрованих машин, 6 вже отримали книгу ОРу (книга обліку і реєстрації). Тобто, від завтрашнього дня вони вже можуть виїздити на маршрут”, - повідомив директор АТП-1, Ярослав Іванець.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments