Є встановлені особи, які вчиняли порушення, - Валерій Середа

Олег Довганик  |  Четвер, 1 червня 2017, 11:37
Депутати облради слухають інформацію керівника ГУ НП у Львівській області щодо хуліганських дій 30 травня.
Є встановлені особи, які вчиняли порушення, - Валерій Середа

"Був ряд правопорушень зі сторони учасників акції. Є встановлені особи, які вчиняли порушення. Є дуже багато відео. Йде внутрішнє службове розслідування", - повідомив керівник обласної поліції Валерій Середа на сесії облради.

З його слів, уже відкрите кримінальне провадження за статтею хуліганство, групове порушення громадського порядку, а також завдання збитків державному приміщенню.

Нагадаємо, депутати Львівської облради внесли у порядок денний заяву щодо подій у облраді 30 травня та засудили такі дії.

Зі слів голови ЛОР Олександра Ганущина, відповідну заяву підписали депутати від  БПП, "Батьківщина", "Громадянська позиція", "Укроп". Депутати від "Свободи" проти такої заяви. Фракція "Самопомочі" не підписувала заяву.

Як повідомив прокурор Львівської області Юрій Квятківський, у рамках розслідування подій у облраді 30 травня допитано 65 осіб. Він додав, що проведено 10 оглядів приміщень, де було вчинено злочин.Також призначено 14 експертиз про подію.

За словами прокурора Львівської області Юрія Квятківського, уже зараз встановлено, що штурмували обласну раду близько 100 осіб. 

Також Квятківський додав, що кримінальне провадження включає у себе статтю про погрози працівникам правоохоронних органів.

Більше новин із життя Львова та області читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments