Львівщина підписала меморандум про співпрацю з ПАТ «Укргазвидобування»

Максим Бурич  |  Середа, 31 травня 2017, 17:36
Львівська обласна державна адміністрація підписала меморандум про співпрацю з ПАТ «Укргазвидобування», в якому передбачено виділення 12 мільйонів гривень на фінансування будівництва, ремонту та утримання об'єктів соціальної та дорожньої інфраструктури населених пунктів області.
Львівщина підписала меморандум про співпрацю з ПАТ «Укргазвидобування»

Кошти надійдуть від ПАТ Укргазвидобування, взамін на те, що Львівська обласна держадміністрація та обласна рада сприятимуть розвитку нафтогазового комплексу, в тому числі забезпечення своєчасного прийняття локальних нормативних актів у відповідній галузі.

«Я радий, що ми маємо можливість, другий рік поспіль підписувати такий меморандум. Завдяки Укргазвидобування, у минулому році ми відремонтували народні доми в Дрогобицькому, Перемишлянському та Турківському районах. Побудували баскетбольний майданчик в Яворові. Це добрий пролог тому, що з наступного року частина ренти за добування надр надходитиме у місцеві бюджети» , - заявив голова ЛОДА Олег Синютка.

За словами, заступника голови Львівської облради Андрія Білоуса, вже завтра на сесії обласної ради розглядатимуть питання про погодження встановлення 7 свердловин на території області.

Згідно з меморандумом, найбільше коштів отримають громади, на території яких, Укргазвидобування здійснює свою діяльність, зокрема в селі Міженець Старосамбірського району, буде профінансовано будівництво очисних споруд.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments