Наймасштабніший "кадротрус" в ЛМР за часів Садового

Середа, 31 травня 2017, 13:19
Змінилися керівники РА, один з департаментів отримав керівника, а в.о. керівника управління культури - звільнився.
Наймасштабніший "кадротрус" в ЛМР за часів Садового

31 травня у Львівській міськраді відбулась апаратна нарада, у рамках якої мер Львова Андрій Садовий озвучив  кадрові зміни.

Відтак, з 1 червня 2017 року до обов’язків директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР приступить Ірина Маруняк, яка до цього була керівником Сихівської РА.

Нагадаємо, посада директора вказаного департаменту була вакантною після того, як Сергія Бабака, попереднього керівника, зробили заступником міського голови Львова з питань ЖКГ.

“Ірина Михайлівна сьогодні завершує свою роботу в Сихівській районній адміністрації і з завтрашнього дня береться за роботу в департаменті. Її досвід є унікальний. Вона очолювала і Галицький і Сихівський район. А починала свою кар’єру в міській раді в юридичному управлінні. Тобто знає дуже багато напрямків. Тому я переконаний, що спільно з Сергієм Богдановичем, вона зможе дуже багато зробити”, - прокоментував зміни міський голова Львова, Андрій Садовий.

Окрім цього, Галина Гладяк, яка досі працювала заступником керівника Личаківського району Львова, очолить Залізничну районну адміністрацію.

А Надія Банах, котра досі працювала головою Залізничної РА, очолить Шевченківську районну адміністрацію.

Олександр Удовенко, який був головою Шевченківської РА, переходить на посаду штатного радника міського голови Львова.

Водночас Михайло Мороз від завтра не очолюватиме управління культури ЛМР

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments