Садовий отримав двох нових заступників

Олег Довганик  |  Четвер, 6 квітня 2017, 18:15
Посада Ростислава Дацківа змінилась на заступника міського голови з містобудування
Садовий отримав двох нових заступників

Депутати Львівської міської ради сьогодні на сесії затвердили двох нових заступників мера Львова.

Зокрема Геннадія Васьківа призначено заступником міського голови з фінансово-економічних питань, а Сергія Бабака призначено заступником міського голови з питань житлово-комунального господарства.

Крім того, посада Ростислава Дацківа змінилась на заступника міського голови з містобудування.

З грудня 2015 року Ростислав Михайлович обіймає посаду заступника міського голови  з економічних питань та містобудування.

Геннадій Васьків закінчив Тернопільську Академію народного господарства, де студіював спершу економічне підприємництво, далі міжнародну економіку, а відтак здобув магістерський ступінь з банківської справи. Працював заступником директора з комерційної діяльності ТзОВ «Сокме» та комерційним директором ТзОВ «Дунапак Україна». З 2014 року обіймає посаду виконавчого директора ТзОВ «Дунапак Таврія» та ТзОВ «Дунапак Україна».

"Колеги та бізнес-партнери відгукуються про Геннадія Васьківа як про фахового керівника та цілеспрямовану людину", - йдеться у повідомленні прес-служби міської ради.

«Бізнес завжди змагається за кадри, тому що «кадри вирішують все». На жаль, державні установи часто не можуть дозволити собі такого змагання. Але, окрім матеріальних стимулів, є ще життєва позиція. Сьогодні міській раді вдалося залучити топ-менеджера високого рівня, з досвідом роботи у великій міжнародній компанії. Думаю він принесе із собою не лише свіже бачення розвитку економіки міста, але і новий стандарт роботи», - зазначила Вікторія Довжик, голова бюджетної комісії Львівської міської ради.

«З паном Геннадієм ми перетинались у період, коли він працював у Ходорові. Відгуки про компанію, яку він очолював, були позитивні. Він, як керівник, дбав про створення нових робочих місць. Це важливо з точки зору зайнятості людей і для наповнення бюджету міста», - зазначив Василь Абаімов, виконавчий директор Львівського регіонального відділення Асоціації міст України.

«Ми насправді шкодуємо, що Геннадій іде працювати посадовцем. Адже ми втрачаємо справжнього друга і високого професіонала-колегу.

Насправді усі, хто працював з ним, знають його як цілеспрямованого, відданого своїй справі колегу. І, що не мало важливо, справедливого керівника, який є не тільки керівником, а й лідером, якого не просто поважають, а справді люблять.

А ще у нього є одна дуже важлива риса – віра у те, що він робить. Він часом ставить такі цілі, у втілення яких ніхто не вірить, але всі вони є досягнуті, бо Геннадій робить стільки для їх досягнення, що часом важко повірити», - зазначила Наталія Гнатюк, фінансовий директор ТОВ «Дунапак Україна» та ТОВ «Дунапак Таврія».

З 2 листопада 2016 року Сергій Бабак очолив департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Серед великої кількості стратегічно важливих завдань для Львова, які вирішував очолюваний ним департамент, першочерговим завданням залишається комплексне вирішення ситуації поводження з твердими побутовими відходами. В цьому напрямку Сергій Бабак співпрацював та співпрацює з багатьма українськими і закордонними фахівцями, науковця.

Юрій Зима, доцент Національного лісотехнічного університету України, кандидат технічних наук, заступник керівника науково-експертної групи щодо визначення відповідності земельної ділянки колишнього гірничо-хімічного підприємства «Сірка» у Яворівському районі вимогам до облаштування полігону та будівництва об’єктів поводження з твердими побутовими відходами, позитивно сприймає призначення Сергія Бабака на посаду заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства.

«За цей час, що ми разом співпрацювали, можу сказати, що це достатньо компетентна людина, освічена, кваліфікована. Він має хорошу освіту і має хорошу практику. Я позитивно ставлюся до цього чоловіка. Єдине, я б радив, щоб він, як заступник міського голови в частині комунального господарства, провів своєрідний організаційний аудит тих підрозділів, які будуть йому підпорядковані. Також він має максимум уваги приділити створенню спеціального управління муніципальними відходами Львова, де, що найменше, мало б бути три підрозділи», - розповів Юрій Зима.

Раніше ми повідомляли про те, що фінансовими питаннями міста Львова займатиметься людина, яка ухилялась від сплати податків.

Органами ДФС встановлено факт ухилення від сплати податків підприємством “Дунапак Таврія”.

Впродовж лютого-березня 2016 року на ТОВ «Дунапак Таврія» відбулася планова виїзна перевірка за період 2012-2014 рр., проведена Головним управлінням ДФС у Херсонській області.

За результатами перевірки згідно акту № 17/21-22-22-01/38045226, виданого Головним управлінням ДФС у Херсонській області від 14.03.2016 р., підприємству донараховано податків у розмірі 8,5 мільйонів гривень та винесено штраф у розмірі 3 мільйони гривень.

Підприємство, очолюване Васьківим, потрапило у реєстр податкових боржників, який є у вільному доступі, що дає змогу пересвідчитися у достовірності поданої інформації.

Проти підприємства відкрито кримінальне провадження, що, очевидно, стало причиною спішного повернення керівника з Херсонщини до Львова, шукаючи притулку під крилом Садового у надії також розігрувати карту про “політичні переслідування”.

comments powered by HyperComments