На Львівщині вимагають у мера відкликати підпис під «сміттєвим» меморандумом

Роман Матвіюк  |  Понеділок, 29 травня 2017, 16:06
В приміщенні Сокальського районного Народного Дому відбулися громадські обговорення питання щодо можливості розміщення на Сокальському сміттєзвалищі твердих побутових відходів, які утворюються у місті Львові.
На Львівщині вимагають у мера відкликати підпис під «сміттєвим» меморандумом

Участь у них взяли перший заступник голови Сокальської райдержадміністрації Ірина Задолинна, керівник апарату РДА Віра Білець, Сокальський міський голова Вадим Кондратюк та близько 70 мешканці міста Сокаля.

Перед присутніми виступив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Яремчук, який закликав сокальчан допомогти Львову, проінформував про можливі суми компенсації за прийом львівського сміття, повідомив про перспективи будівництва сміттєпереробних заводів на території області у найближчі півроку. 

Від керівників міста Сокаля, депутатів та громадян поступили наступні пропозиції: проаналізувати можливі терміни функціонування сокальського сміттєзвалища; вивчити думку мешканців Сокаля щодо можливості прийому львівського сміття шляхом проведення соціологічного опитування; тощо. 

Однак, в кінцевому підсумку було вирішено: рекомендувати сесії міської ради не давати дозвіл на розміщення на Сокальському сміттєзвалищі твердих побутових відходів, які утворюються у місті Львові; Сокальському міському голові відкликати свій підпис під Меморандумом, укладеним між владою Львова та області та містами Львівщини про прийом львівського сміття.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments