“Енергоефективність та енергозбереження – один із ключових пріоритетів стратегії розвитку Львівської області”, - Мельник

П'ятниця, 26 травня 2017, 09:29
Львівщина перейматиме досвід Данії щодо енергетичного планування.
“Енергоефективність та енергозбереження – один із ключових пріоритетів стратегії розвитку Львівської області”, - Мельник

25 травня у Львові відбулась зустріч із представниками Енергетичного Агентства Данії щодо енергетичного планування.

Спеціальний радник Енергетичного Агентства Данії Надім Ніваз виступив з презентацією, де окреслив схему стратегічного енергетичного планування на рівні муніціпалітетів в Данії та відзначив, що ініціатива на регіональному та місцевому рівні є ключовим фактором для реалізації цілей ефективного енергоспоживання.

“Енергоефективність та енергозбереження – один із ключових пріоритетів стратегії розвитку Львівської області на період до 2020 року. Для нас вкрай важливе отримання практичного досвіду данських експертів при розробці довготривалого стратегічного енергетичного планування”, – зазначив Директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження облдержадміністрації Михайло Мельник.

Радник Агентства Патріція Ренот розповіла присутнім про методологію збору даних щодо енергоспоживання, їх аналіз, нанесення на карту та оптимізацію споживання енергоносіїв.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments