Львівщина збільшила експортні потужності у виробництві меблів (ФОТО)

Максим Бурич  |  Четвер, 25 травня 2017, 19:21
Львівщина стала областю, з якої експортується високоякісні меблі у 80 країн світу
Львівщина збільшила експортні потужності у виробництві меблів (ФОТО)

На Львівщині у Яворівському районі відбулось урочисте відкриття нової черги потужностей данської кампанії «Крагелюнд Феніче Холдінг та Інновейшн Лівінг.

На святковому заході побував Посол ЄС, Голова Представництва ЄС в Україні Хюго Мінгареллі, віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України – Іванна Климпуш-Цинцадзе та голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Наразі підприємство здебільшого орієнтоване на продаж продукції закордон, а захід на ринок України тільки заплановано.

«З відкриттям цього підприємства ще більше родин довкола будуть залучені в його роботу. Все більше родин будуть відповідати тим стандартам, які приносять до нас закордонні партнери, вкладаючи, вірячи і сподіваючись на нас тут в Україні, а також навчаючи нас новому виробництву. Переконана, що й нашого досвіду є достатньо для того щоб і ми доклалися до цієї спільної розбудови нових можливостей як для нас так і для Європи», - зазначає Іванна Климпуш-Цинцадзе.
Вже станом на 2017 рік інвестиції у підприємство сягнули 3 338 154 доларів США, з яких 1 002 442 доларів США - грошовими коштами, а 115 712 доларів США - швейним та деревообробним обладнанням.

Голова Львівської ОДА зазначив,що такий захід позитивно скажеться на районі, а обласна влада має потужну причину вкладати інвестиції в інфраструктуру за для забезпечення комфорту та бізнес клімату.

«Зараз маємо до цього підприємства відреконструйовану дорогу сюди. Ми пообіцяли інвестору – якщо він буде розширювати виробництво, то зі сторони влади ми забезпечимо інфраструктуру, яка би забезпечувала комфортний бізнес. І виграють від цього мешканці Львівщини», - наголосив Олег Синютка. 

Підприємство засноване у 2008 році, але після таких інвестицій та відкриття нових потужностей в планах компанії збільшення оборотів підприємства до 35 мільйонів гривень вже цьогоріч, а у 2018 до 56 мільйонів гривень за рахунок збільшення виробництва м’яких меблів.

comments powered by HyperComments