Керівника відділення банку на Львівщині засудили за масштабну крадіжку

Середа, 17 травня 2017, 12:03
Зловмисниця підробила документи та заволоділа 50 тисячами доларів США.
Керівника відділення банку на Львівщині засудили за масштабну крадіжку

Нещодавно на Львівщині завершився суд над керівницею одного з відділень ПАТ “Укрінбанк”. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

Посадовець, у червні 2015 року, свідомо видала неправдиві офіційні документи щодо укладення двох договорів банківських вкладів з громадянином України на загальну суму 50 тис доларів США, що відповідно до офіційного курсу Нацбанку України складало понад мільйон гривень.

Разом із тим, вказані договори не були укладені, а кошти посадовець привласнила. Для прикриття злочину, жінка щомісяця виплачувала потерпілому по 200 доларів під виглядом сплати процентів на “депозитах”.

Під час судового засідання постраждалий повідомив, що заподіяні збитки йому були відшкодовані в повному обсязі.

Трускавецький міський суд визнав винною обвинувачену у скоєнні кримінальних правопорушень за ч.5 ст.191, ч.1 ст.366 КК України і засудив до 7 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форми власності строком на 1 рік та 1 місяць, а також із конфіскацією майна.

Нагадаємо, на Львівщині медик вимагав хабара в учасника АТО.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments