Суд визнав незаконним надання у користування мисливських угідь на Львівщині

Понеділок, 15 травня 2017, 13:23
Прокуратура активно відстоює повернення у володіння держави незаконно наданих мисливських угідь.
Суд визнав незаконним надання у користування мисливських угідь на Львівщині

Нещодавно Господарський суд м. Києва вчетверте підтримав позицію прокуратури і постановив визнати незаконним і скасувати відповідні пункти рішення Львівської обласної ради, яким було надано у користування мисливські угіддя на Львівщині. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

Судом також визнано недійсним, укладений на підставі рішення, договір від 19.11.2010 про умови ведення мисливського господарства між Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства і Ходорівським міським товариством мисливців і рибалок «Лісівник».

Так, прокуратура оскаржила вказане рішення Львівської обласної ради до суду, так як останнім в порушення вимог ст. 21, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», незаконно збільшено на більше 2 тис га площу отриманих раніше, товариством «Лісівник» мисливських угідь, та у подальшому, на підставі вищевказаного договору 19,3 тисячі га таких угідь, з яких 14,3 тис га – польових, 3,7 тис га – лісових та 1,2 тис га водно-болотних угідь, протиправно передано даному господарюючому суб’єкту у користування терміном на 49 років.

Таким чином, з незаконного користування буде повернено 19,3 тисячі га земель.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments