У Львові представлять роботи аргентинських фотографів

Понеділок, 15 травня 2017, 10:18
Виставка пройде у рамках офіційного візиту аргентинського Посла до Львова.
У Львові представлять роботи аргентинських фотографів

17 травня о 18:00, у Палаці Потоцьких, відбудеться виставка світлин аргентинських фотографів Рауля Вільяльби та Клаудії Кавальєри.

Захід організовують у рамках офіційного візиту до Львова Посла Аргентинської Республіки в Україні Пана Альберто Хосе Алонсо.

Довідково:
Рауль Вільяльба — фотограф, який розпочав свій творчий шлях у 17 років. Його творче портфоліо складається з робіт у світі реклами, також він працював як портретист, креативний ілюстратор книг, альбомів, співпрацював з численними відомими видавництвами Аргентини.

Працював для таких видавництв, як "Julio Korn", "April", "Profile", "The Nation" та інші. Фотограф отримав численні нагороди на міжнародних виставках у Франції, Італії, Польщі, Південній Африці, Угорщині, Бразилії, Люксембурзі та інших країнах.

Рауль Вільяльба отримав більше 1600 міжнародних призів, серед яких "World Cup" на Reims Biennial (Франція, 1983 р), Austrian Super Circuit (2008 – 2009 рр), Grand Prize, який вручив Президент Франції на 40й Міжнародній виставці фотографічного мистецтва “Exhibition of Authors on Invitation” (Макон, Франція), Premi Catalunya (2016 р).

Клаудія Кавальєра - захоплювалася різними видами мистецтва: музикою, співом, згодом – живописом, а вінцем усього стала фотосправа.

Фотограф є членом Каталонської Федерації Фотографії, її роботи виставлялися в аргентинських та міжнародних салонах, багато з яких були відзначені нагородами.

Останні 2 роки Клаудія Кавальєра активно співпрацює з Раулем Вільяльбою, своїм наставником. Зараз вони працюють над книгою, автором якої є Клаудія Кавальєра.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments