Маленькі містери та міс змагались у красі на сцені львівського театру

Неділя, 14 травня 2017, 10:44
Титули можна було отримати у трьох вікових категоріях.
Маленькі містери та міс змагались у красі на сцені львівського театру

Нещодавно на великій сцені Національного академічного драматичного театру імені Марії Заньковецької відбувся Всеукраїнський благодійний конкурс дитячої краси і талантів «Міні Міс та Міні Містер Лемберг-2017». 

Цьогоріч до проекту залучили і дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні. Захід відбувся з ініціативи радіо “Лемберг”, Благодійного фонду “Джулія” та соціального мегапроекту “Мій тато захищає Україну”.

У конкурсі взяли участь майже 50 дітей із різних куточків України. Попередньо юні таланти готувалися до заходу, разом із викладачем з хореографії Оленою Кондерою: вчилися дефілювати та впевнено поводитися перед великою аудиторією.

Разом із тим, діти взяли участь у майстер-класах, покаталися на “Чудо-поїзді”, розважалися в “Дитячій планеті”, стали моделями у фотосесіях.

«Кожна дитина, яка вийшла на велику сцену театру, вразила глядачів своєю вродою, харизмою, шармом, уміннями і талантами. А перемогу в цьому конкурсі здобули всі – адже обирали красунь і красенів у різних номінаціях, які лише підкреслили особливість кожної міні-моделі», - розповіли організатори.

Більше новин із життя Львова  та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments