Садовий запевняє, що завершити аудит “Львівспецкомунтрансу” немає можливості

Субота, 13 травня 2017, 14:39
Усі необхідні документи вилучили правоохоронці.
Садовий запевняє, що завершити аудит “Львівспецкомунтрансу” немає можливості

За словами міського голови Львова Андрія Садового, станом на зараз немає можливості завершити аудит ЛКП «Львівспецкомунтранс».

“Немає можливості завершити аудит підприємства. Компанія, яка працювала з НАЗК і має найвищий статус в Україні, погодилася провести аудит, але немає доступу до документів”, - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

За словами міського голови, усі оригінали, копії та копії копій документів вилучили, їх перевіряють контролюючі органи.

У свою чергу,  заступник міського голови з питань житлового господарства Сергій Бабак заявив, що місто тричі зверталося до правоохоронних органів з листом надати доступ до документів, щоб провести аудит, але бажаного результату не отримало.

Нагадаємо, наприкінці січня цього року виконавчий комітет міськради прийняв рішення про проведення зовнішнього незалежного аудиту ЛКП «Львівспецкомунтранс» за 2016 рік.

Зовнішнього аудитора обирали на конкурсі через систему ProZorro. 

За інформацією ЛМР, на конкурс подався лише один претендент, який і став переможцем торгів – це ТзОВ «Аудиторська компанія «ДК-Україна».

Раніше “Справжня Варта” повідомляла, що “укропівець” Ігор Телішевський вимагає надати повний пакет документів аудиту “Львівспецкомунтрансу”, який мали оприлюднити ще на початку березня. 

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments