Поруч з дорогами на Львівщині важливо облаштувати комфортні хідники - Синютка

Максим Бурич  |  П'ятниця, 12 травня 2017, 19:29
Львівщина збільшить видатки і обсяги ремонту доріг області. Але поруч з ними завжди мають бути безпечні хідники, вважають в ОДА.
Поруч з дорогами на Львівщині важливо облаштувати комфортні хідники - Синютка

Сьогодні, 12 травня, на Львівщині голова ЛОДА Олег Синютка завітав на відкриття 2-ї черги лінії виробництва високоякісної плитки від підприємства «Пласт-інвест». Офіційне відкриття надає нові робочі місця та збільшить обсяги використання покриття по всій області.


Чесько-українське підприємство «Пласт-інвест» сьогодні відкриває другу лінію виробництва вібропресованих бетонних виробів з різною поверхневою фактурою. Підвищення виготовлення продукту дозволить збільшити об’єми ремонтних робіт по області з залученням високоякісних матеріалів для облаштування хідників. 

«Цього року ми плануємо збільшити видатки і обсяги ремонту доріг на території Львівщини. Сьогодні дуже важливо, щоби поруч з дорогами облаштовувати хідники. Добре облаштування це і комфорт і безпека. Для хідників важливо використовувати якісну плитку та матеріали. Особливо приємно, що це все вироблено місцевими підприємцями. 

ТОВ «Пласт-інвест» працює на українському ринку вже 13 років, та сьогодні відбувся важливий запуск другої черги виробництва. В потужності чесько-українського підприємства проінвестовано 11,5 мільйонів гривень», - зауважив голова ЛОДА Олег Синютка.

На сьогоднішній день підприємство інвестовано на облаштування 2-ї черги лінії по виробництву бетонних виробів та бетонного вузла близько 11,5 мільйонів гривень. Всього на заводі працює 32 людини, а в новому цеху працюватиме 10 чоловік та 2 людини ІТР (інженерно технічні працівники).

Відкриття нової лінії дасть змогу в одну робочу зміну виробляти 500 квадратних метрів продукції.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments