У Львові викрили схему розкрадання коштів при ремонті вулиці

П'ятниця, 12 травня 2017, 12:54
За попередніми даними сума збитків становить понад мільйон гривень.
У Львові викрили схему розкрадання коштів при ремонті вулиці

Правоохоронці Львівщини викрили злочинну схему розкрадання коштів: на підставі офіційних документів про виконання робіт у Львові із бюджету виділили гроші. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

За інформацією поліцейських, сума завданої шкоди сягає більше 1 000 000 гривень.

У 2016 році посадові особи одного із Департаментів Львівської міської ради та комерційної структури із залученням субпідрядника уклали договір на проведення реконструкції вулиці обласного центру.

Як встановили оперативники, до актів виконаних робіт було внесено завідомо недостовірну інформацію, аби привласнити бюджетні кошти: зокрема, про роботи, які були виконані лише на папері - по відновленню бетонних і залізобетонних конструкцій у місцях руйнування. 

Цей факт також підтверджується висновками фахівців Західного офісу Держаудитслужби та було відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Оперативники встановлюють безпосередніх посадових осіб як органу виконавчої влади, так і комерційних структур, причетних до розкрадання бюджетних коштів.

Нагадаємо, директор приватного підприємства на Львівщині постане перед судом.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments