У Львівській облраді заговорили про приміщення для військкоматів

Четвер, 11 травня 2017, 12:24
Депутати запевняють, що питання забезпечення військових комісаріатів приміщеннями потребує негайного вирішення.
У Львівській облраді заговорили про приміщення для військкоматів

11 травня, у ході сесії Львівської обласної ради, депутат Петро Жукровський порушив питання забезпечення приміщеннями військових комісаріатів у Львові.

“З 2014 року довелося фактично з нуля відновлювати роботу військових комісаріатів, як в частині особового складу, так і в частині повернення та облаштування приміщень. В структурі ЛОВК у 2015 році додатково створено 10 районних військових комісаріатів. В районах області стан забезпеченістю приміщеннями виглядає дещо краще, а у Львові як з районними комісаріатами (там де було два зараз розміщено чотири військкомати в одному приміщенні на вулиці Батуринській,2), так і з обласним комісаріатом (потребує негайного ремонту) є проблеми”, - заявив Петро Жукровський.

Разом із тим, як ідеться у запиті депутата, з 2007 року ЛМР має на балансі приміщення колишнього Галицького РВК Львова на вулиці Каліча Гора,5, яке забезпечене всіма необхідними комунікаціями та інженерними мережами.

З огляду на все сказане, Петро Жукровський закликав міського голову Львова Андрія Садового виділити приміщення на вулиці Каліча Гора, 5 у Львові для Галицько-Франківського районного комісаріату, аби розвантажити роботу інших районних військкоматів Львова (по вул. Батуринській, 2).

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments