Кращі каратисти України позмагаються у Львові

Четвер, 11 травня 2017, 09:52
Діти до 17 років зможуть проявити свої вміння.
Кращі каратисти України позмагаються у Львові

13 травня о 12:00, у Львові, у спортивно-стрілецькому комплексі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України (вул. Клепарівська, 39А) відбудеться традиційний турнір із карате «Кубок друзів».

Фінальні змагання стануть для каратистів 5 — 17 років шансом показати свої вміння у розділах «ката», «куміте» і «фантом».

“Цим змаганням можна сміливо дати назву «Крізь терен до зірок», оскільки їх історія розпочалась з 2008 року. Це були звичайні внутрішні шкільні змагання з карате, які зараз набули чималої популярності та географічно вийшли далеко за межі Львівщини. Учасниками цих змагань є каратисти, як високого рівня, так і любителі, що зумовлює велику кількість спортсменів-учасників”, - розповів президент клубу «Самурай», Назарій Вітер.

Престижності турніру додає те, що карате стало олімпійським видом спорту. Міжнародний олімпійський комітет включив до програми літніх Олімпійських ігор-2020 в Токіо п’ять нових видів спорту – бейсбол/софтбол, карате, серфінг, скелелазіння та скейтбордінг.

Організатором змагань виступає Спортивний клуб «Самурай».

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments