Держекоінспекція передала до суду матеріали по “Львівсільмашу”

Вівторок, 2 травня 2017, 15:51
Справу щодо незаконного встановлення сміттєпресувальної лінії фірмою «Львівспецкомунтранс» на території колишнього заводу «Львівсільмаш», що на Рясному, передали у суд.
Держекоінспекція передала до суду матеріали по “Львівсільмашу”

Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на ГО “Розвиток Громади”.

Як зазначають активісти, афера на Рясному розпочалась 10 жовтня 2016 року, коли ЛКП “ТФ Львівспецкомунтранс” купила місцевий ангар у приватного підприємця з 1 мільйон 582 тисячі гривень. Фірма отримала право власності на приміщення - за 5 днів до продажу, (5 жовтня).

Опісля, за словами ГО “Розвиток громади”, комунальники самовільно встановили закриту пресувальну лінію. Втім, на заваді реалізації проекту стали місцеві мешканці, які вимагали представлення усіх погоджень та документів.

Після цього, Інспекція державно-будівельного контролю у м. Львові, винесла постанову на накладання штрафу за порушення у сфері містобудівної діяльності на ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс».

А вже 7 квітня 2017 року було прийнято рішення виконкому про придбання пресувальної лінії за 27 мільйонів 950 тисяч гривень.

Разом із тим, у Львові очікують на  звіт ЛКП “Львівспецкомунтранс”, який обіцяли надати до 1 лютого 2017 року. Також — на результати публічного аудиту підприємства, який мав з’явитись 1 березня 2017 року та за який заплатили 180 тисяч гривень.

Втім, Держекоінспекція передала справу щодо незаконного встановлення сміттєпресувальної лінії фірмою «Львівспецкомунтранс» на території колишнього заводу «Львівсільмаш», до Шевченківського районного суду м. Львова. 

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments