Цьогоріч на Львівщині розвиватимуть туристичну гастрономію
2017 рік було оголошено у ООН Міжнародним роком сталого туризму, тож на Львівщині вирішили розвивати гастрономічні цікавинки для туристів.
За попередніми даними, у області діє п’ять гастромашрутів: на Дрогобиччині, Городоччині, Мостищині, Яворівщині та у м. Львів. Цей показник збираються збільшувати, разом із якісними умовами для прийому туристів.
Окрім цього, у області зосередяться на розвитку еко-ферм, куди також водитимуть екскурсії. На Львівщині діє 1058 фермерських господарств та 14 операторів органічної продукції.
Як вважають фахівці, львівські смаколики будуть приваблювати туристів і підвищувати рівень економіки і культури області. Також є плани перетворити Львівщину на нову гастрономічну дестинацію.
Серед іншого, учасники заходу обговорили розвиток зеленого туризму та партнерство у сфері Local Food і HoReCa.
Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.