Міністр аграрної політики особисто проконтролював фермерські потуги Львівщини (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 27 квітня 2017, 18:21
Синютка та Кутовий відвідали фермерське господарства "Шеврет".
Міністр аграрної політики особисто проконтролював  фермерські потуги Львівщини (ФОТО)

Сьогодні, 27 квітня, Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий та очільник ЛОДА Олег Синютка оглянули роботу фермерського господарства "Шеврет", що у с. Дмитровичі на Мостищині.

“Дуже хотів би, аби усі фермерські господарства України були такої якості, як ця сімейна ферма, що при цьому оснащена сучасною технікою. Власники мультиплікують увесь свій досвід та знання, здобуті в Європі, на власному господарстві. Важливою є також органічна складова на малих фермерських господарств. Це одне із пріоритетних завдань Міністерства. Також сподіваюсь, що Львівщина ділитиметься своїми здобутками у галузі з іншими регіонами України”, - зазначив Міністр. 

“На сьогодні на Львівщині досить динамічно розвиваються фермерські господарства та активізувався процес відновлення кооперативного руху. Важливо, зокрема, що таким господарствам держава почала надавати допомогу у вигляді зменшення на 20% вартості закупівлі техніки та діє обласна програма щодо зменшення вартості кредитів для них. Відтак, сподіваємось, що агропромисловий комплекс нашої області буде передовим у державі”, - додав губернатор Львівщини. 

Цікаво знати: Фермерське господарство “Шеврет” налічує понад 600 кіз, кожна з яких за період лактації дає до 750 кг молока. На підприємстві «Шеврет» виготовляють унікальні сири з козячого молока, які мають попит у справжніх шанувальників натуральної продукції.

comments powered by HyperComments