На Львівщині на хабарі викрили прикордонника

Олег Довганик  |  Четвер, 27 квітня 2017, 13:24
Під час обшуку службового автомобіля, яким прикордонний наряд повертався з місця несення служби, правоохоронці виявили 1200 доларів США та майже дві тисячі гривень готівки
На Львівщині на хабарі викрили прикордонника

Інспектора прикордонної служби, який систематично вимагав гроші від місцевого підприємця за неперешкоджання у ввезенні товарів із-за кордону у країну, затримала на Львівщині Служба безпеки України спільно з Військовою прокуратурою та внутрішньою безпекою ДПС. Про це повідомила прес-служба СБУ у Львівській області.

Оперативники спецслужби затримали хабарника після одержання частини неправомірної вигоди у чотири тисячі гривень. Раніше співробітники СБУ задокументували отримання прикордонником ще шести тисяч гривень хабара.

Під час обшуку службового автомобіля, яким прикордонний наряд повертався з місця несення служби, правоохоронці виявили 1200 доларів США та майже дві тисячі гривень готівки.

Законність походження коштів встановлюватиметься у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо оголошення військовослужбовцю про підозру.

Слідчі дії тривають.

comments powered by HyperComments