«Самопоміч» не хоче голосувати за сміттєве питання?

Максим Бурич  |  Середа, 26 квітня 2017, 20:19
Після сьогоднішнього засідання колегії Львівської міської ради «сміттєве питання» все ж може зрушити з мертвої точки.
«Самопоміч» не хоче голосувати за сміттєве питання?

Депутат Львівської міської ради Петро Адамик наголосив, що депутати як міської так і обласної ради мають одноголосно приймати такі важливі питання. 

«На сьогоднішній колегії Львівської міської ради щодо сесії, ми змогли все ж внести в порядок денний пункт  про заслуховування інформації від представників Львівської обласної адміністрації та Львівської обласної ради про виконання Меморандуму про вирішення сміттєвої проблеми в місті Львові.

На мою думку, таке питання треба постійно тримати на контролі депутатам і громаді міста. Вже скільки часу ми не можемо остаточно вирішити проблему зі сміттям.

Проте для мене не зрозуміло, чому міський голова скаржиться на те, що область їм у цьому не допомагає, а от коли справа доходить до виділення коштів з обласного бюджету на збільшення екологічного фонду на 15 мільйонів гривень, які мали бути спрямувати на заходи, прописані в Меморандумі, то фракція «Самопомочі» за це чомусь не голосує як в облраді, так і міськраді», - коментує Петро Адамик.

На завтрашній сесії міської ради депутати мають проголосувати за те, аби «перекинути» гроші з ЛКП «Львівспецкомунтранс» на вирішення питання зі сміттям. 

«Як я помітив, депутати фракції «Самопоміч» працюють на диструктив, тому чи буде завтра проголосовано за виділення коштів – побачимо», - підсумував Адамик.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments