У Бродах триває реконструкція головного дитячого майданчика

Роман Матвіюк  |  Середа, 26 квітня 2017, 12:42
На майданчику буде відпочинкова зона для дорослих з лавками, тенісними столами
У Бродах триває реконструкція головного дитячого майданчика

У Бродах відновились роботи із реконструкції дитячого майданчика на вул. Гончарська, який є головним дитячим майданчиком міста. зокрема, працівники підрядної фірми ПП "Демчук" встановлюють ігрове обладнання.

За словами бригадира Андрія Корчака, має бути встановлено 13 різних атракціонів фірми "Європарк".

Оскільки попередньо дитячий майданчик був підготовлений до встановлення ігрового обладнання, будівельникам доводиться робити спеціальні лунки в бруківці, а після встановлення і коригування, обладнання фіксується з допомогою бетону. Після того, як всі атракціони будуть встановлені, будівельники кріпитимуть безпечне штучне покриття. Також на майданчику буде відпочинкова зона для дорослих з лавками, тенісними столами тощо.

Найбільше чекала на встановлення майданчика малеча з прилеглих вулиць Гончарська, Героїв Авіаторів, пл. Ринок та ін, За словами юних бродівчан, Романа Сірацького та Максима Кутя, поки був демонтований головний майданчик міста з кінця минулого року, вони ходили на «жовті гойдалки» в найближчому ДНЗ. За словами хлопців, подобаються усі нові гойдалки, а щоб пришвидшити процес встановлення, навіть активно допомагали будівельникам.

Роботи із реконструкції майданчика ПП Демчук розпочало торік, зокрема, було демонтовано старі знищені гойдалки та викладено бруківку, головна доріжка зроблена орнаментом у стилі вишиванки.

 

comments powered by HyperComments