До Львова завітала класична музика Баха

Максим Бурич  |  Вівторок, 25 квітня 2017, 15:06
Вже зовсім скоро львів'яни та гості міста зможуть насолодитись неперевершеними творами геніїв класичної музики Моцарта, Бетховена та Брамса.
До Львова завітала класична музика Баха

Концерт класичної музики відбудеться 30 квітня в Львівському органному залі у виконанні Маестро Сігізвальда Кьойкена та Оркестру Collegium Musicum.

Гість Львова Маестро Сігізвальд Кьойкен розповів про свій візит:

«Я дуже радий завітати до України та провести такий концерт. Наразі я привіз три твори, якими буду зворушувати серця слухачів. Моцарт, Брамс та Бетховен мають бути виконані саме так, як вони були написані. Саме оригінальність, без жодних змін, будуть зворушувати людей. Я, як диригент, не маю права вносити свої зміни у такі величні твори. Моя задача – зробити так, аби люди почули саме те, що хотіли передати, чим зворушити, великі автори», - коментує захід Сігізвальд Кьойкен.

 


 

Концерт класичної музики «Maestro Kuijken & Collegium» буде проводитись у рамках святкування 25-річчя дипломатичних відносин між Україною та Бельгією. 

Сігізвальд Кьойкен запрошує всіх охочих прийти на концерт та насолодитись творами великих композиторів. 

30 квітня о 19:00 у Львівському Органному Залі Маестро разом із оркестром Collegium Musicum виконає програму з творів Моцарта, Брамса і Бетховена.

Більше новин про культурне життя Львова і області читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments