У Львівській міськраді продовжується засідання конкурсного комітету по транспорту

Максим Бурич  |  Вівторок, 25 квітня 2017, 09:59
Не дивлячись на рішення суду, 7 членів комісії проголосували "за" продовження проведення комісії.
У Львівській міськраді продовжується засідання конкурсного комітету по транспорту

Поступила пропозиція тимчасово не розглядати "Фіат Львів". Не дивлячись на те, що цей перевізник претендує на три лоти, комітет продовжив розгляд лотів.

Палкою дискусією стало обговорення умов, в яких знаходиться транспорт перевізників. Члени комітету почали сперечатися чи варто перевіряти всі автомобілі перевізників, або ж вистачить перевірки по документах.

Також поступила пропозиція про перенесення засідання на тиждень. У ході обговорення члени комітету не можуть вирішити що більш важливо: скоріше прийняти рішення по лотах, чи варто прискіпливо вирішувати, який з перевізників пройде конкурс.

Члени комітету пропонують перейти до голосування по переможцях. 

Нагадаємо, 24 квітня о 9:00 мало відбутися засідання конкурсного комітету з визначення перевізників. 13 людей були присутні, тому для позивного рішення могло вистачити 7 голосів.

"В нас нема підстав не проводити засідання конкурсного комітету та приймати будь які рішення", - заявив голова комісії Одинець. 

За пів години засідання перенесли через рішення Франківського райсуду про заборону проведення конкурсу на міські перевезення.

“За рішенням суду, членам конкурсного комітету заборонено розглядати конкурсні пропозиції та проводити конкурс. Конкурс зупинено й тому, що військова прокуратура вилучила пакет документів на конкурс від перевізника АТП-1. Тому автоматично комісія не може їх розглянути. Плюс до того діє заборона Львівського адміністративного окружного суду за позовом «Фіакру» на проведення конкурсу у частині маршрутів, які управління транспорту та зв’язку включило до найбільшого лоту №1”, - зазначив керівник ГО “За якісний транспорт”, активіст Святослав Товстига.

Більше новин із життя Львова та області читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments