У Львові відбувся третій поспіль фестиваль науки та інтелекту "Наукові фестини"

Неділя, 23 квітня 2017, 07:16
Незважаючи на неприємну погоду, декілька сотень учасників прийшли до головного корпусу Львівської політехніки, аби похизуватись своїми науковими здобутками.
У Львові відбувся третій поспіль фестиваль науки та інтелекту "Наукові фестини"

В основному у виставці брали участь представники абсолютно усіх коледжів та інститутів Політехніки. Учасники представляли не лише свої винаходи чи наукові праці, а й мистецькі дійства та різноманітні акції, конкурси та вікторини по всій території навколо головного корпусу.

Всі 16 наукових інституцій Політехніки представляли відвідувачам кардинально відмінні та від того не менш цікаві здобутки - від хімічних реакцій до робототехніки.

Крім того, в рамках фестивалю відбулись: показ мод, спортивні змагання, концерт барокової музики та, що найголовніше, довгоочікуваний міжнародний дебатний турнір Lviv Open, в якому беруть участь 25 команд з України та 15 - з Європи, зокрема Литви, Естонії, Угорщини, Туреччини, Польщі, Німеччини, Швеції та інших країн.

" Я вдячний нашим гостям, студентам та просто активним молодим людям, які своїм ентузіазмом надихають наш університет до нових звершень та перемог, а також звертають увагу соціуму на те, що наука - це в першу чергу цікаво. Разом з Вами ми зможемо відкрити нові горизонти, вийти на новий рівень досягнень в науці." - заявив ректор НУ ЛП Юрій Бобало та закликав молодь обирати той фах, який принесе їм задоволення від роботи.

comments powered by HyperComments