Віце-прем'єр-міністр особисто проконтролював стан доріг на Львівщині (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 21 квітня 2017, 17:52
У рамках робочої поїздки Володимир Кістіон проінспектував ремонт траси Львів – Пустомити – Меденичі.
Віце-прем'єр-міністр особисто проконтролював стан доріг на Львівщині (ФОТО)

Сьогодні, 21 квітня, Віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон відвідав Львів та область із робочим візитом, у рамках якого разом із головою ЛОДА Олегом Синюткою здійснив інспекцію ремонту дороги Львів – Пустомити – Меденичі.

"Ремонт доріг – це системна, планова, постійна робота Уряду за підтримки народних депутатів, голів облдержадміністрацій, які безпосередньо контролюють виконання робіт в регіонах", - зазначив Кістіон й виокремив Львівську область серед інших областей у плані масштабності робіт на дорогах. 

"На сьогодні за сприяння Уряду, народних депутатів і можливостей обласного бюджету ми маємо сумарно на території Львівщини 2,5 млрд грн на реалізацію дорожньої програми. Нам необхідно, і ми сподіваємося на допомогу Уряду, як мінімум 4,5 млрд грн, щоб завершити капітальний, поточний і середній ремонт доріг державного значення", - резюмував стан на дорогах області її очільник, Олег Синютка. 

Додамо, що передбачено капітальний ремонт зазначеної ділянки дороги (не ямковий, як це бувало раніше). Загальна протяжність траси міжнародного значення - 45,3 км, а вартість ремонтних робіт становить понад 600 млн. грн.

Капітальний ремонт на відрізку Пустомити – Щирець має стати наступним.

comments powered by HyperComments