У львівському виші презенутвали унікальну фотовиставку латвійської архітектури (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 20 квітня 2017, 20:26
До участі у події приєднались Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс та головний архітектор Риги Гвідо Прінціс.
У львівському виші презенутвали унікальну фотовиставку латвійської архітектури (ФОТО)

Сьогодні, 20 квітня, у приміщенні "Львівської Політехніки" відбулось урочисте відкриття фотовиставок «Державне будівництво. Латвійська архітектура ІХ–ХХІ ст.» і «Стиль модерн в архітектурі: Рига та Латвія».

Подія відбулась за присутності Повноважного Посола Латвійської Республіки в Україні Юріса Пойканса та головних архітекторів Риги та Львова: Гвідо Прінціса та Юліана Чаплінського. 

"Україну і Латвію давно пов’язують культурні, історичні та економічні зв’язки. «Львівська політехніка» активно співпрацює з «Ризьким технічним університетом». Студенти і викладачі проходили стажування у Латвії. Сподіваюсь, ця співпраця принесе великі плоди", – переконаний ректор НУ «ЛП» Юрій Бобало.

"Латвія, як і Львів, має багату динамічну історію. Такі країни, як Німеччина, Польща, Швеція, Росія мали вплив на території Латвії, який ви сьогодні можете побачити на цих фотознімках. Я переконаний, що кожен може знайти щось цікаве для себе", - резюмував Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської республіки в Україні Юріс Пойканс.

comments powered by HyperComments