Марія Бурмака у Львові розповіла про найінтимніше

Максим Бурич  |  Середа, 19 квітня 2017, 13:34
У Львові відбулась зустріч «За живе»
Марія Бурмака у Львові розповіла про найінтимніше

У Львові відбулась зустріч «За живе» з народною співачкою України Марією Бурмакою, у рамках якої виконавиця розповіла про свою творчість. Про це пише Справжня варта.

«Я не знаю як жити інакше, не пропускаючи через себе всі події, які відбуваються зі мною та в країні», - розповіла спочатку Бурмака.

Вперше Марія Бурмака ще у 1989 році завітала до Львова, та з того часу все, що відбувалось у її житті, чи житті країни ранило співачку, а далі ці рани перетворювались у пісні.

Кожне переживання, кожна подія для Марії відчувалась по особливому. Саме через таке близьке сприйняття, співачка виплескувала всі емоції в пісні.

З початком подій на сході країни Марія Бурмака часто гастролює по зоні АТО та проводить багато концертів для військових, в тому числі і для захисників зі Львова.

«Якось раз сталась зі мною історія: військовий випадково потрапив на концерт, а потім про це написав в соціальних мережах. Він помітив, що на одній із пісень я переставила каподастр на гітарі, аби заспівати на тон вище, та потім підсумував, що я пою вживу. Дуже приємно, що люди таке помічають. А особливо військові, бо в нинішньому стані в Україні у нас у кожного своя боротьба», - підкреслила Бурмака.

Співачка розповіла, що наразі почала виступати спільно з гуртом Gypsy Lyre, тому ії пісні та творчість стануть більш запальні та зворушливі.

«Наразі я виступаю з гуртом Gypsy Lyre. Це запальні хлопці з піснями, які змушують рухатись кров. Я коли з ними побачилась, то одразу захотіла спробувати спільно виступати. В них дуже запальні пісні, та енергійна музика. Це як раз те, що зараз потрібно», - відмітила Марія Бурмака.

Співачка запросила всіх бажаючих на свій концерт до театру ім.. Марії Заньковецької 27 квітня о 19:00. 

comments powered by HyperComments