Мер Харкова не вважає Садового авторитетом та не вірить у “політичну блокаду”

Субота, 15 квітня 2017, 16:56
Кернес підкреслив, що на відміну від Львова, у Харкові вміють залучати інвестиції.
Мер Харкова не вважає Садового авторитетом та не вірить у “політичну блокаду”

Міський голова Львова Андрій Садовий сам винен у тому, що проблема вивезення та утилізації твердих побутових відходів набула у його місті критичного характеру, - вважає харківський міський голова Геннадій Кернес. Про це він заявив у інтерв’ю DT.UA.

Зокрема, Геннадій Кернес розповів, що отримав два індивідуальних листа зі Львова — від Андрія Садового та від директора приватної фірми з проханням приймати львівське сміття. Мер Харкова запевнив, що індивідуально це питання він вирішувати не візьметься, бо це прерогатива територіальної громади.

Зі слів Кернеса, мешканці Харкова також не дуже задоволені наявним полігоном, але влада вирішує це питання і порохи залучає інвестиції у будівництво сміттєпереробного заводу.

“Так ми живемо на Сході України, а Садовий живе в західній частині України. Скажіть, будь ласка, кому було б швидше й простіше знайти інвесторів правильних і побудувати завод, і давно забути про проблему утилізації твердих побутових відходів?”, - каже мер Харкова.

Виходячи з цього, харківський очільник не вбачає у сміттєвому колапсі Львова політичної блокади чи розбірок, а лише недбалу фінансово-господарську діяльність. Згодом Геннадій Кернес додав, що не вважає Андрія Садового авторитетом.

Більше новин на тему львівського сміття читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments