«Арена-Львів» заробить на оренді крісел 500 тисяч гривень

Олег Довганик  |  Понеділок, 10 квітня 2017, 15:27
Голова Львівської ОДА підтримує демонтаж крісел для потреб «Євробачення-2017»
«Арена-Львів» заробить на оренді крісел 500 тисяч гривень

Голова Львівської ОДА Олег Синютка підтримує те, що із «Арени-Львів» демонтують крісла для проведення Євробачення-2017 у Києві. Про це Синютка повідомив на брифінгу.

«Учора я був на футболі «Карпати – Дніпро» і мав розмову із керівником стадіону. Це суто комерційна вигода. За оренду сім тисяч крісел з стадіону «Арена-Львів» стадіон отримає 500 тисяч гривень прибутку», - сказав Синютка.

Він також наголосив, що крісла будуть назад встановлені на стадіоні у Львові.

«Крісла будуть повернуті на «Арену-Львів», - сказав Синютка.

Голова ОДА також наголосив, що керівництво стадіону врахувало той момент, що на час проведення «Євробачення-2017» на стадіоні у Львові не буде аншлагових матчів, тому цілком достатньо буде крісел на нижній частині стадіону.

«Стадіон треба підтримати у цьому», - сказав Синютка.

Нагадаємо, учора у ЗМІ з’явилась інформація про те, що на стадіоні "Арена Львів" демонтували крісла з глядацьких трибун. Про це ZAXID.NET повідомив в.о. директора "Арени Львів" Євген Болкун.

За його словами, крісла відвезуть до Києва для облаштування глядацьких трибун для "Євробачення".

Болкун зазначив, що мова йде про сім тисяч крісел, що становить 20% від загальної кількості місць на стадіоні. Перша машина з кріслами поїхала до Києва 8 квітня.

За оренду крісел "Арена Львів" отримає 500 тис. гривень. За словами Болкуна, до Львова їх повернуть у 20-х числах травня.

 

comments powered by HyperComments