Частину дороги державного значення на Львівщині вимостять бруківкою

П'ятниця, 7 квітня 2017, 12:02
Такий експеримент запроваджують вперше.
Частину дороги державного значення на Львівщині вимостять бруківкою

Днями голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка разом із заступником міністра економічного  розвитку та торгівлі Михайлом Тітарчуком здійснили робочий візит до місць ремонту автодоріг області. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Спершу посадовці оцінили роботу підрядників “Онуру” на ділянці автодороги Львів — Радехів — Луцьк від Львова до Кам’янка-Бузької. Прокладання шляху здійснюють за кошти, отримані від перевиконання митних платежів. 

Нагадаємо, Львівська область є однією з п’яти в Україні (разом із Київською, Чернівецькою, Одеською та Волинською), де запровадили відповідний експеримент.

Після цього, чиновники вирішили подивитись, як виконують черговий експеримент у Радехові. Центральну вулицю міста, яка є частиною дороги державного значення Львів — Радехів — Луцьк вирішили викласти бруківкою.

За словами Олега Синютки, схожі роботи на Львівщині виконуються вперше. Окрім бруківки на дорозі, підрядники мусять облаштувати хідники. Завершити ремонт і відкрити трасу планують у травні.

Раніше "Справжня Варта" розповідала про розширення потужностей у Радехівському районі.

Більше про інфраструктуру Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments