На Львівщині запустили мобільний сервісний центр МВС

Четвер, 6 квітня 2017, 15:33
Поки що новинка курсуватиме Кам’янка-Бузьким та Сколівським районами.
На Львівщині запустили мобільний сервісний центр МВС

6 квітня у Кам’янці-Бузькій відбулась урочиста презентація мобільного сервісного центру МВС. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Наразі пересувний центр буде рухатися в межах Кам’янка-Бузького та Сколівського району, незабаром кількість населених пунктів зросте.

Двадцять таких мобільних сервісних центрів відправили у всі області України, втім Львівщина стала першою з них, де інновація запрацювала.

За словами голови Львівської ОДА Олега Синютки, якому вручили в новому центрі права, при наявності медичної довідки та 206 гривень можна за десять хвилин поміняти старі права водія на нове посвідчення міжнародного зразка або отримати реєстрацію транспортних засобів. Для віддалених районів — прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

Важливо також, що нові посвідчення дозволяють користуватися автівками в Європі та брати тамтешній транспорт у оренду.

На головному сайті установи можна переглянути завантаженість центрів за допомогою камер відеоспостереження.

Такі центри функціонують на запит місцевих органів виконавчої влади. У кожному пересувному центрі є два адміністратори та експерт із перевірки транспортних засобів.

Детальнішу інформацію можна знайти за посиланням, за телефоном (044) 290-18-99 або на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

Більше про інновації у Львові та області читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments