Депутати Львівської облради визнали незадовільною роботу ЛМР

Середа, 5 квітня 2017, 20:51
“За” це проголосував 51 депутат.
Депутати Львівської облради визнали незадовільною роботу ЛМР

5 квітня відбулось позачергове засідання Львівської обласної ради, де прийняли рішення про здійснення заходів із вирішення критичної ситуації з утилізацією ТПВ у Львові та області, а роботу Львівської міської ради у цьому плані визнано незадовільною. Про це повідомляє “Справжня Варта”.

На засіданні виступили з доповідями в.о. директора департаменту ЖКГ ЛОДА Назарій Романчук і керівник відповідного департаменту ЛМР Сергій Бабак.

Сергій Бабак спробував виправдати неспроможність міської ради у темі сміття та зауважив, що станом на сьогодні у Львові залишається перенакопичення у 480 майданчиках. Депутати облради відповіли на такі заявки пропозиціями, аби мер Львова Андрій Садовий займався питанням особисто, а не письмово, і дали низку доручень Львівській міськраді.

Голова бюджетної комісії облради Олег Домчак підкреслив, що коштів у розпорядженні ЛМР, виділених на вивезення ТПВ з міста було предостатньо, за них уже можна було збудувати сміттєпереробний завод.

Народні обранці звернули увагу на питання з перевізниками, котрі повинні відповідати за те, що незаконно скидають сміття по областях у місцях, які для цього не призначені.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА назвав бездіяльність окремих перевізників сміття у Львові саботажем.

За результатами засідання, роботу виконкому ЛМР  щодо вирішення проблеми з ТПВ у Львові – визнано незадовільною.

Роботу Львівської ОДА у вирішенні критичної ситуації з утилізацією ТПВ у Львові визнали задовільною та доручили  до 15 травня напрацювати і подати на розгляд обласної ради проект програми поводження з ТПВ у Львівській області.

Більше на тему сміття у Львові читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments