Спортсменка зі Львова змагатиметься на Всесвітніх Іграх

Середа, 5 квітня 2017, 17:11
Таке рішення прийняли у ЄФК (ЕKF).
Спортсменка зі Львова змагатиметься на Всесвітніх Іграх

4 квітня відбулось завершальне засідання Європейської федерації карате (ЄФК), де визначились із учасниками Х Всесвітніх Ігор. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Відтак, 20 — 30 липня у Вроцлаві (Польща) змагатиметься представниця Львівщини Катерина Крива. Другу ліцензію на участь від України отримала представниця Одещини Аніта Серьогіна.

Усього на престижні світові змагання приїде 4 500 атлетів із різних країн, які покажуть свої вміння та поборються за нагороди у тридцяти дисциплінах.

Зауважимо, що Всесвітні Ігри — це найбільші міжнародні комплексні змагання із видів спору, які не входять до програми Олімпійських ігор. Уперше запроваджені 1981 року, проводяться раз на 4 роки під патронатом Міжнародного олімпійського комітету. Деякі види спорту, які раніше представлялися на Всесвітніх іграх, нині  презентують на Олімпіадах (тріатлон, бадмінтон, тхеквондо тощо).

Довідка:
Катерина Крива — українська каратистка, учасниця Європейських ігор-2015, Майстер спорту України, вихованка кафедри фехтування, боксу і національних одноборств Львівського державного університету фізчної культури. Найкращий каратист України за підсумками 2015 року.

Нагадаємо, кращим спортсменом Львівщини за січень обрали каратиста Станіслава Горуну.

Більше спортивних новин Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments