У Львові до великодніх свят виїдуть на маршрути оновлені тролейбуси та трамвай (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 5 квітня 2017, 17:42
"Львівелектротранс" показав як доводять до ладу старий транспорт.
У Львові до великодніх свят виїдуть на маршрути оновлені тролейбуси та трамвай (ФОТО)

Сьогодні, 5 квітня, ЛКП "Львівелектротранс"  показав журналістам як проходить процес капітального ремонту трамваїв та тролейбусів. Так, цьогоріч тут відремонтували чотири трамваї, а до у квітні на маршрути мають виїхати  ще два оновлені тролейбуси та один трамвай. 

Про це повідомляє "Справжня Варта".

"Наразі у Львові діє 102 робочих трамваї. Маємо з них дев’ять «Електронів», і ось буде четвертий, повністю відреставрований власними силами, який 15 років простоював у депо. У принципі, ми можемо кожні два місяці випускати такі оновлені трамваї, однак питання у фінансуванні. Щоб оновити один такий трамвай, потрібно більше півмільйона гривень. Плюс, ми постійно ремонтуємо вже наявні трамваї. Це все робочі місця для наших працівників. Напевно, що оновлений трамвай курсуватиме маршрутом №8, але він не буде закріпленим за ним, тому можливі зміни", – зазначив начальник Львівського трамвайного депо Роман Василишин.

Цікаво, що оновлений трамвай планують пустити на сихівський маршрут №8, на якому й так курсує левова частка новеньких "Електронів". Це керівництво підприємства пояснює тим, що лише там станом на зараз є нормальна дорога для сучасних рухомих складів, а відрізок на вулиці Вітовського та площі Івана Франка тут називають не інакше як напрямком.  

Тож вже за лічені тижні львів`яни та гості міста матимуть змогу пересуватись трохи комфортніше: у рухомому транспорті відремонтовано крісла, замінено підлогу, встановлено тоновані шиби, нові поруччя, вмонтовано світлодіодні лампи, оновлено систему обігріву, встановлено електронні вказівники маршрутів та адаптовано підлогу для зручності маломобільних людей. 

comments powered by HyperComments