На туристичній виставці у Києві представили курорти Львівщини

Середа, 5 квітня 2017, 10:21
Нововведенням заходу став об’єднаний стенд міст і областей.
На туристичній виставці у Києві представили курорти Львівщини

Нещодавно відбулась 23-тя міжнародна виставка UITT «Україна – Подорожі та Туризм», у якій брали участь представники Львівської області. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Разом із Львівщиною на об’єднаному стенді відвідувачі могли побачити презентацію Моршину, Дрогобича, Східниці, Сколівщини, Львова та Яворова (Яворівські іграшки).

За словами представника управління туризму та курортів Львівської ОДА Марини Якушевої, виставка стала платформою для обговорення розвитку профільної галузі, можливістю знайти нових партнерів та отримати нові професійні навички, навіть закордонні.

Серед учасників цьогорічної міжнародної виставки низка країн зі всього світу: Україна, Болгарія, Грузія, Домініканська Республіка, Єгипет, Індія, Індонезія, Іспанія, Італія, Каталонія, Кіпр, Куба, Мальта, Палестина, Польща, США, Словаччина, Танзанія, Туніс, Туреччина, Чорногорія та інші. 

На заході були представлені різні сфери туристичного рику: екстремальний, гірськолижний, дитячий, діловий, медичний, екологічний, оздоровчий туризм, курорти, санаторії, а також авіакомпанії, круїзи, молодіжний відпочинок, навчання та підбір персоналу, паломництво, яхтинг та туризм для людей з обмеженими можливостями.

Більше про туризм та культурне життя Львівщини читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments