Мешканці Львова можуть обрати, хто отримає три престижні міські звання

Вівторок, 4 квітня 2017, 17:21
На День міста оголосять переможців.
Мешканці Львова можуть обрати, хто отримає три престижні міські звання

До 14 квітня у Львові пройде голосування від міської ради, у рамках якого мешканці можуть обрати переможця у категорії “Львів’янин року”, “Почесний громадянин міста” та “Шляхетна львівська родина”. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

За результатами голосування, на День міста Львова (у травні) оголосять почесних львів’ян, які отримали найбільше голосів. Переможець голосування отримає один голос на засідання комісії з відзнак.

Отже, на звання “Почесного громадянина міста Львова”, яке вручається за заслуги перед містом, громадою та за внесок у розвиток економіки, науки, культури, соціальної сфери або престижу Львова на різних рівнях, цьогоріч претендують: Коваль Омелян Васильович, Криса Олег Васильович, Маринович Мирослав Франкович, Пилипенко Олег Владиславович, Резвий Павло Дмитрович.

Звання “Львів’янин року” надається за тривалі зусилля, які увінчалися успіхом на користь Львова та його мешканців або за разовий вчинок, який значно сприяв престижу міста. Титул можуть отримати також іноземні громадяни, але зазвичай ним нагороджують мешканців Львова. Цьогоріч на нього претендують: Долгова Катерина Валеріївна, Мисько Христина Мирославівна, Погранична Христина.

Титул “Шляхетна родина” означає суспільне визнання представників цілої родини, які зробили значний внесок на користь міста; або  львівські родини, які продовжують традиції попередніх поколінь львів’ян. Цьогоріч на звання претендують: подружжя Савельєвих, родина Жеплинських, родина Федиків, родина Шпіцерів.

Проголосувати у всіх трьох категоріях можна за посиланням.

Більше про соціально-культурне життя Львова читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments