Львівщина розширюватиме економічну співпрацю з Фінляндією

Вівторок, 4 квітня 2017, 13:01
Іноземці зацікавлені у розвитку бізнесу на Львівщині.
Львівщина розширюватиме економічну співпрацю з Фінляндією

4 квітня у Львові відбулась зустріч голови  Львівської ОДА Олега Синютки із Надзвичайним і Повноважним послом Фінляндії в Україні Юхою Віртаненом. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Пріоритетними сферами розвитку співпраці є: енергоефективність, відновлювана енергетика, альтернативні види палива, торгівля, освіта та ІТ-технології.

Очільник Львівщини висловив привітання з нагоди 100-річчя незалежності Фінляндії та 25-ї річниці відновлення дипломатичних відносин між Україною та Фінляндією.

Посол Фінляндії Юха Віртанен оцінив неймовірні темпи розвитку підприємництва на Львівщині (відкрито 50 підприємств у області за минулий рік та низку — цьогоріч) і зазначив на необхідності розвитку торгівельних зв’язків між країнами.

“ Ми пропонуємо вам ті втрати, які Фінляндія несе через розрив торгівельних стосунків із Росією, компенсувати тут в Україні, і зацікавлені у пожвавленні економічної співпраці”, - сказав Олег Синютка.

Юха Віртанен поділився майбутніми планами з призначення Почесного консула Фінляндії в Україні, а голова Львівської ОДА запропонував іноземцям організувати у Львівській області урочистості, приурочені сотій річниці незалежності Фінляндії.

Нагадаємо, нещодавно з робочим візитом на Львівщині побував посол Нідерландів.

Більше новин на тему міжнародних відносин та економіки Львова і області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments