Львівська облрада збереться на позачергову сесію

Олег Довганик  |  Понеділок, 3 квітня 2017, 19:30
Під час засідання депутати заслухають питання про вивезення сміття
Львівська облрада збереться на позачергову сесію

На позачерговій сесії Львівської обласної ради, яка відбудеться 5 квітня, серед іншого розглянуть питання про критичну ситуацію з утилізацією сміття.

Про це повідомив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Олег Панькевич.

«Заплановано, що в середу, 5 квітня, відбудеться позачергова сесії, на якій серед інших важливих питань обласна рада займеться проблемою вивезення сміття, яка вже давно сягнула загальнодержавного масштабу. На терміновому розгляді цього питання наполягала фракція ВО «Свобода», - зазначив Олег Панькевич.

Додамо, що завтра, 4 квітня, о 16:00 відбудеться засідання президії Львівської обласної ради, під час якої офіційно буде прийнято рішення про проведення позачергової сесії облради.

Ми уже писали про те, Як позиція Садового та "Самопомочі" ставить у заручники львів’ян.

У вівторок, 21 березня, під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій було прийняте рішення, яке має забезпечити в кількаденний термін вивезення ТПВ з території міста Львова.

Тимчасову контрольну комісію щодо вивезення сміття у райони області створено і у Львівській облраді. Наступне засідання цієї комісії відбудеться 6 квітня.

Зазначалось також, що сміття зі Львова не вивозять дві компанії - перевізники. На думку голови ОДА, така позиція є саботажем та намаганням створити дестабілізуючу ситуацію.

 

comments powered by HyperComments