У Львівській ОДА обговорили профілактику африканської чуми свиней у області

Субота, 1 квітня 2017, 12:23
Львівська область — єдина в Україні, де не зафіксовано випадків АЧС.
У Львівській ОДА обговорили профілактику африканської чуми свиней у області

31 березня у Львові відбулось засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Львівській ОДА під керівництвом першого заступника голови ЛОДА Ростислава Замлинського, де обговорили виконання заходів із недопущення занесення збудника африканської чуми свиней (АЧС) на територію Львівської області. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

За словами Ростислава Замлинського, Львівщина стала єдиною областю країни, яка змогла уникнути поширення вірусу АЧС. “У цьому є заслуга як фермерів, так і відповідних служб”, - наголосив посадовець.

Відтак, учасники засідання проаналізували план дій відповідних служб у разі виявлення підозри захворювання та недопущення розповсюдження хвороби. Також збираються здійснити ряд інформаційно-просвітницьких заходів: буклети, відео.

Серед присутніх були представники профільних департаментів ЛОДА, Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Львівської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини, районних держадміністрацій, ГУ Національної поліції та підприємці.

comments powered by HyperComments