У Львівській ОДА припинили координацію роботи з вивезення міського сміття

П'ятниця, 31 березня 2017, 16:53
При потребі, керівництво області готове надати необхідну допомогу Львову.
У Львівській ОДА припинили координацію роботи з вивезення міського сміття

31 березня у місті Львові було очищено усі контейнерні майданчики побутових відходів, які були переповненими від 21 березня. У зв’язку з цим Львівська обласна державна адміністрація припинила координацію роботи із вивезення сміття з міста. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

За словами голови Львівської ОДА Олега Синютки, станом на сьогодні вивезли ТПВ із чотирьох останніх майданчиків, які обслуговує  ЛКП “Львівспецкомунтранс”. Відтак, координування цього питання надалі переходить знову до Львівської міської ради.

Очільник Львівщини також розповів, що від 30 березня припинено координаційні наради в установі, які відбувались щоденно для належної організації вивезення ТПВ зі Львова. 

Окрім цього, частина полігонів області надалі продовжує приймати львівське сміття.

«Якщо потрібне буде втручання облдержадміністрації, то ми готові забезпечити необхідну координацію щодо продовження вивезення частини сміття з міста на обласні полігони», - зазначив Олег Синютка.

Нагадаємо, що міська влада вдруге не впоралась зі сміттям, тому у ЛОДА організували очищення 599 переповнених сміттєвих майданчиків.

comments powered by HyperComments