Зоозахисники покажуть у Львові найкращі світові зразки соціальної реклами

П'ятниця, 31 березня 2017, 15:58
Активісти покажуть ролики про захист тварин.
Зоозахисники покажуть у Львові найкращі світові зразки соціальної реклами

4 квітня у  кінотеатрі «Планета кіно» в ТЦ Forum Lviv о 19:00 пройде Animal Ads Day, у рамках якої представники зоозахисної ініціативи «UAnimals» спільно з «Molodiya Festival» вперше у Львові покажуть соцрекламу про захист тварин. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

За словами організаторів, рух на захист тварин набирає обертів в Україні. Минулого місяця аналогічний захід у Києві зібрав велику аудиторію охочих переглянути ролики, а у Львові дуже розвинені зоозахисні ініціативи.

У рамках показу глядачам представлять роботи-переможці міжнародних рекламних фестивалів, як українських, так і зарубіжних авторів. Відеоролики стосуються не лише захисту домашніх та диких тварин, але й тих, котрі підпадають під категорію “сільськогосподарських”.

Зазначимо, що зоозахисна ініціатива «Uanimals» популяризує ідеї гуманного ставлення до тварин: відмову від експлуатації звірів у цирка, заборону дельфінаріїв тощо. Фестиваль «Molodiya Festival» сприяє розвитку та поширенню української соціальної реклами.

Для входу на Animal Ads Day необхідно попередньо зареєструватися. Деталі на сторінці заходу у Фейсбук.

comments powered by HyperComments