На Львівщині відбувся семінар на тему енергоефективності

П'ятниця, 31 березня 2017, 12:54
Представників ОСББ Трускавця та Новоярівська навчали ефективно споживати енергію.
На Львівщині відбувся семінар на тему енергоефективності

Днями, у Трускавці пройшов семінар «Можливості впровадження енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках». Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

У заході взяли участь представники департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації, керівництво Трускавецької міськради, експерти із Міжнародної фінансової корпорації (International Finance Corporation (IFC) «Енергоефективність у житловому секторі України», представники громадської спілки «Асоціація ОСББ «Новояворівськ» та голови ОСББ м. Трускавця.

Відтак, учасники обговорили впровадження основ енергоефективності у багатоквартирному будинку, базуючись на власному досвіді, розповіли про джерела фінансування тематичних проектів.

Аналогічні заходи будуть проводитися у містах та районах Львівської області впродовж 2017 року, аби сприяти створенню та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

Зокрема, у департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації запрошують до співпраці активні громадські організації та асоціації, зацікавленні у створенні ОСББ та формуванні конкурентного середовища на ринку комунальних послуг. Адрес: м. Львів, вул. Винниченка, 6 (3-й поверх), тел.: 261 30 38.

comments powered by HyperComments